U22U bestaat uit ervaren muzikanten en beschikken over een gemeenschappelijke passie: U2! We stellen ons even voor:

Rene ("Bono") Philippo : Sinds 1989 is deze ervaren allrounder actief op de Nederlandse podia en heeft zich werkelijk als een kameleon door muziekland begeven. Als fan van het eerste uur voelt hij zich als een vis in het water als hij de rol van 'Bono' mag vervullen. Met zijn ongekend volume en ervaring op het podium is hij de man op de juiste plek!

Arthur ("The Edge") Burgmeijer: heeft eerste U2 single nog in de kast liggen en speelt U2 werk sinds de beginjaren. Heeft in voormalige bands ook bas gespeeld, maar gitaar is voor hem toch "the real thing". Met zijn Gibson Explorer, Fender Strat, SG, VOX amps, Line6 Pod X3 Live en wat ander spul zorgt hij voor de zo kenmerkende sound van The Edge.

Rob ("Larry Mullen jr.") Nell: wanneer het "strak, strakker, strakst" moet is Rob degene die de lijn vasthoudt. Ook heeft hij jarenlange ervaring in het veld, en weet dezelfde grimassen op zijn gezicht te toveren als Larry Mullen jr. Simpel maar o zo doeltreffend.

Rutger ("Adam Clayton") Burgmeijer: Hiermee staat de fundering als een huis! Van diepe noten tot de zo kenmerkende "knor" die Clayton in zijn spel laat horen. Samen met Gerald zorgt Rutger voor een solide basis van U22U Daarnaast beschikt "whizzkid" Rutger over een enorm arsenaal aan apparatuur om ook de synth lagen en de complexere nummers goed neer te kunnen zetten. Op het podium regelt Rutger ook de monitoring voor de andere bandleden, en is onmisbaar voor onze sound (tot in de kleinste details)

>